ملتقي طلبة كلية الطب البيطري * جامعة المنصورة
طريقة عمل المكرونه النجرسكو 298523594
ملتقي طلبة كلية الطب البيطري * جامعة المنصورة
طريقة عمل المكرونه النجرسكو 298523594
ملتقي طلبة كلية الطب البيطري * جامعة المنصورة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ملتقي طلبة كلية الطب البيطري * جامعة المنصورة


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل المكرونه النجرسكو

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
jomana
مشرفة منتدى الصور
مشرفة منتدى الصور
jomana


العمر : 34
العمل/الترفيه : طالبة
المزاج : الحمد الله
الكلية : طب بيطري
الفرقة : الرابعة
السكشن : 8
تاريخ التسجيل : 26/02/2009

طريقة عمل المكرونه النجرسكو Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل المكرونه النجرسكو   طريقة عمل المكرونه النجرسكو I_icon_minitime30/7/2009, 6:35 pm



طريقة عمل النجرسكو(المكرونة بالفراخ)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة







طريقة عمل المكرونه النجرسكو 391238


أنا جبت لكم الطبخة دى من كتاب الطبخ لمنال العالم
الطريقةكالتاالى*
المقادير

500 جرام مكرونة أقلام (شرائط)
مقدار من البشاميل
(ويكفى هذاالطبق كيس واحد من خلطة البشاميل الجاهز)
نصف دجاجة مسلوقة ومخلية من
العظم ويفضل الصدور
جبنة موزاريلا
لتحضير الباشميل
2 كوب حليب
2
ملعقة زيت أو زبدة
2 ملعقة دقيق
الطريقة
تسلق المكرونة وتصفى دون شطف
بالماء.
يجهز البشاميل على النار باستخدام كيس من الباشميل الجاهز وتحضيره بحسب
الطريقة المذكورة على الغلاف أو بتذويب الزبدة وإضافة الدقيق ثم الحليب وتحريكهم
معا حتى يتجانسوا ويتماسك الخليط قليلا، ثم يوضع مقدار منه على المكرونة.
تضاف
قطع الدجاج المخلية إلى المكرونة ويضاف قليل من الموتزاريللا ويقلب المقدار معا حتى
يتجانس البشاميل والدجاج والجبنة مع المكرونة.
تدهن الصينية بقليل من البشاميل
ثم يوضع بها مقدار المكرونة كله ثم تغطى الصينية بباقى مقدار البشاميل.
تدخل
الصينية الفرن لمدة 45 دقيقة ثم نخرجها بعد ذلك لنضع باقى الموتزريللا على الوجه
وتدخل الفرن مرة ثانية مدة 15 دقيقة حتى تأخذ اللون الذهبي وبالهناء والشفاء.


اتمنى اشوفك رددودكم


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مملكة الحزن
فيتاوي فعال
فيتاوي فعال
مملكة الحزن


العمر : 34
الكلية : طب بيطرى
الفرقة : ؟؟؟؟؟؟؟؟
السكشن : ..............
تاريخ التسجيل : 10/05/2009

طريقة عمل المكرونه النجرسكو Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل المكرونه النجرسكو   طريقة عمل المكرونه النجرسكو I_icon_minitime30/7/2009, 9:04 pm

هتشوف ردودنا ليه يا جومانة مش وقت الردود خالص ده وقت تذوق الاكلة الجميلة دى



يلا بقة بوهم نفسى اصلى مستنية حد يجيبلى اكل بقالة سبع ساعات Sad
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
dr_moslim
فيتاوي مؤثر
فيتاوي مؤثر
dr_moslim


العمر : 34
المزاج : بخير حال والحمد لله
الكلية : الطب البيطري
الفرقة : الرابعة
السكشن : واحد
تاريخ التسجيل : 26/02/2009

طريقة عمل المكرونه النجرسكو Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل المكرونه النجرسكو   طريقة عمل المكرونه النجرسكو I_icon_minitime30/7/2009, 11:52 pm

ايوه كده يا دكتورة جومانا هو كده ولا بلاش الاكل جزاك الله خيرا واكل طعامكم الابرار
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل المكرونه النجرسكو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل البيتزا بالصور المتحركة
» طريقة رائعه لختم القران في رمضان بالصور
» طريقة عمل الصبغة للبكتيريا أدخل بسرعة علشان إمتحان البكتيريا الاسبوع الجاى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ملتقي طلبة كلية الطب البيطري * جامعة المنصورة :: قسم الاسره والمجتمع :: مطبخ الملتقى-
انتقل الى: